Maak van uw Kamado een unieke Kamado Buitenkeuken!

Maatwerk buitenmeubels

Maatwerk buitenmeubels

In onze buitenkeukens is de passie voor hout, de voorliefde voor goed eten en het genieten van het buitenleven tastbaar. Ze zijn gemaakt van het beste hout en met groot vakmanschap afgewerkt in onze eigen werkplaats. Ze vormen een sieraad in de tuin, met vaak een Kamado in het centrum.

De wensen van de klant vormen altijd het vertrekpunt voor het vakwerk dat wij leveren. Soms begint een contact met slechts de maatvoering en een sfeer die iemand schetst. Die proberen wij te vertalen in een uniek meubel waarbij groot comfort, hoge kwaliteit en respect voor de natuur vaste waarden zijn.

De materialen voor de meubels van Het Luxe Buitenleven worden door ons persoonlijk ingekocht. De noesten en het droogproces van het hout bepalen onze keuze. Scheuren en andere beschadigingen willen we voorkomen. Mensen moeten heel lang plezier kunnen hebben van hun buitenmeubel.

Hout leeft. Elk soort heeft zijn eigen karakter. Het is dankbaar materiaal om te bewerken. Alle liefde die je erin stopt komt er als liefde weer uit. In basis werken wij met eiken en douglas, maar ook noten, wengé, beuken en vuren behoren tot de mogelijkheden. Het is net wat mensen willen.

De luxe buitenmeubels zijn het verbindend element van de belevenis

De buitenkeukens van het Luxe Buitenleven vormen een sieraad in de tuin. Goed eten in een fijn gezelschap maakt het genieten van het buitenleven compleet. In het gesloten systeem van een Kamado blijven de sappen en smaken van voedsel optimaal behouden. Het beste uit de ingrediënten wordt naar boven gehaald. Wij kunnen onze buitenkeukens bouwen rondom de Big Green Egg, de Kamado Joe, de Primo en The Basterd.

Hout is een natuurproduct en voor ons moet een buitenmeubel leven. Door weersinvloeden zullen haarscheurtjes ontstaan en zal het hout vergrijzen. Zonder bescherming van een hoes of een overkapping zijn deurtjes en lades echter af te raden omdat deze door de werking van het hout kunnen gaan klemmen. Door het hout goed te behandelen en het meubel af te dekken is dit echter te voorkomen.

Oog voor kwaliteit en duurzaamheid.

Wij vervaardigen onze meubels van massief houten planken die door middel van een pen en gat stijf met elkaar verbonden worden. Echt vakmanschap. Losse plankjes die aan elkaar gezet worden en zichtbare schroeven doen afbreuk aan het prachtige levende hout waar wij mee werken. De massief houten lades worden voorzien van hoogwaardige ladegeleiders en de wielen en het hang- en sluitwerk zijn van luxe kwaliteit. Voor het werkblad werken wij graag met natuursteen, zoals het natuurlijke en levende arduin of het wat hardere graniet. Maar ook een werkblad van RVS of hout past uitstekend bij onze robuuste en duurzame buitenmeubels van hogere klasse.

Laat u inspireren!

Openingstijden:
Ma - vri: 09.00 - 17.00 uur
Zat: 10.00 - 14.00 uur
Zon: gesloten

Hier komen keurmerken van aangesloten bedrijven waarbij we erkend zijn. Denk aan CBW erkend etc.

Kamado Buitenkeuken © 2024. Alle rechten voorbehouden.

Kamado Buitenkeuken © 2020. Alle rechten voorbehouden.